Vânzătoare - Tg.Mureș - Cluj-Napoca

Îţi doreşti în sfârşit un loc de muncă stabil unde eşti apreciat(ă)?
Îţi doreşti un job pe care să îl înveţi rapid şi să fie bine plătit?
Îţi doreşti un job unde nu se strigă la tine şi cuvântul dat se respectă?

A venit timpul să te alături echipei magazinelor Petry.

Te instruim!
Te lăudăm!
Te apreciem!
Te şi plătim!

Trimite CV la adresa hr@petry.ro
şi te resunăm în maxim 24 de ore.

EXPERIENŢA ESTE CHEIA SUCCESULUI

Experienţa practică are cea mai mare eficienţă, şi datorită acestui fapt toţi angajaţii noi, cu sau fără experienţă primesc instruire profesională înainte de începerea activităţii.

SPRIJINIM DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ A ANGAJAŢILOR

Toţi angajaţii primesc de la noi feedback în mod regulat privind munca lor, ceea ce este foarte important pentru desfăşurarea corectă a activităţii. Astfel eliminarea gerşelilordevine eficientă, iar angajaţii vor avea mai multă satisfacţie în munca lor, fapt mulţumită căruia nici instruirea nu va deveni o povară.

Opinii:

N.S.-Târgu-Mureş

Sunt la Petry deja de 2 ani. Am venit ca începător, şi nu am avut nici idee în ce constă să fi un vânzător adevărat. Colegii m-au ajutat foarte mult şi m-au încurajat. Sunt foarte fericită că am ajuns la Petry, pentru că în fiecare zi mă duc la lucru zâmbind şi ştiu că am un loc de muncă sigur şi bun.

 

K.K. -Târgu-Mureş

Deja lucrez de foarte mult timp la Petry. Am început ca vânzător, şi pe parcurs am învăţat de la colegi cum se lucreză corect cu carnea. De atunci m-am dezvoltat foarte mult şi în prezent lucrez ca director de magazin cu propria mea echipă. Acum eu sunt cel care instruieşte colegii noi şi le învăţ tot ce trebuie să ştie despre această meserie. Îmi iubesc colegii şi jobul. Şefii mă apreciză şi pe mine şi efortul depus şi pot să spun că nu am avut un loc de muncă mai bun.

Contact

PRIMACOM - PETRY 540191 | Târgu-Mureş Str. Barajului nr. 5
Pentru comenzi en-gros: +40265/264.308       0735/206.255
Achiziții animale: 0728-98.06.88  
Program: L-V 06-14

Fel