Știri și evenimente

Petry a câștigat o cupă și o medalie de aur la Slană Fest Cluj

Petry a reuşit să se situeze, şi în acest an, în topul celor concurenților, cu o medalie de aur şi o cupă. Interviu cu Szilágyi-Palkó Gábor, area manager Petry Cluj.

O carieră roditoare - o inițiativă a grupului Petry

Inițiativa „O carieră roditoare” îi ajută pe tineri să își clădească o carieră pas cu pas și îi sprijină să își modeleze viitorul. Acest program încurajează și creează valori pentru echipa Petry, dar și pentru cei care vor să se alăture grupului nostru pe viitor.

Specialitățile de carne crud-uscată Petry au fost premiate la Value&Quality Award

În anul 2018 Petry s-a înscris la Value&Quality Award, în trei categorii pe care le-a și câștigat.

Cu ce alimente să umplem coșul de picnic?

Ia pătura, tacâmurile, umple coșul de picnic cu bunătăți și hai la drum, afară cât timpul e frumos. Gustările consumate la pădure, la iarbă verde au un gust și o aromă mult mai deosebită.

Interviu cu Szabó János, managerul fermei de porci din Band

Din păcate, în România, foarte puțini se ocupă de reproducerea porcilor. Există multe ferme de îngrășare a porcilor în care nu există scroafe. În întreaga țară, în prezent, există doar 150.000 de scroafe înregistrate în fermele autorizate, iar pentru a reduce cantitatea de carne de porc importat, ar trebui să fie cel puțin 250.000.

De ce e important să cumpărăm produse locale?

Mai multe produse locale înseamnă mai puține importuri. Prin cumpărarea de produse locale alegi să susții producătorii locali, micile întreprinderi și preparatele de calitate. Această alegere îi ajută pe producătorii locali să ofere mai multe produse, sprijină realizarea de preparate locale și comunitatea din care faci parte.

S-a deschis Bistroul Petry Grill&Wine, unic în Târgu-Mureș!

Pasiunea pentru grill este de acum o experiență comună. Bistroul Petry Grill&Wine, unic în Târgu-Mureș, și-a deschis porțile în data de 1 decembrie 2017.

Atelier deschis interactiv - Programul care promovează alimentația sănătoasă în rândul copiilor

Micii Bucătari în Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry – program interactiv pentru copii din clasele I-IV.

Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award

Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award, înmânat în data de 5 septembrie 2017, cu ocazia galei premiilor Hungarian Quality Product Award în Parlamentul Ungariei!

Mezelurile românești premiate în Ungaria!

Calitatea mezelurilor ardelenești este recunoscută și peste hotare. Trei produse Petry au câștigat premiul Hungarian Quality Product Award.

„Secretul mâncărurilor gustoase, este folosirea ingredientelor de calitate” – interviu cu Alessandro Foresta

Provin dintr-o familie italiană cu o tradiție culinară bogată. Aș putea spune că multe din rețetele și tehnicile de gătit le-am învățat de la mama și bunica mea. Când vizitez o țară nouă, primul lucru pe care îl fac este să gust cât mai multe tipuri de mâncare, pentru a afla care sunt gusturile preferate de către localnici.

Vino cu bicicletă la Local Farmers' Market și te premiem cu o limonadă

Vineri, 21 iulie, în curtea Muzeului şi Atelierului de Prezentare Petry vom organiza din nou evenimentul intitulat Local Farmers’ Market. Te așteptăm cu drag.

XIV. Local Farmers' Market-Buy fresh, buy local

Producătorii locali vă oferă doar produse naturale și de calitate. Târgul oferă o gamă largă de produse locale şi tradiţionale: produse din carne, lactate, miere, pâine de casă, gemuri, siropuri, vinuri, ţuică, legume, fructe, produse meșteșugărești. Pentru sănătatea dumneavoastră vă recomandăm să cumpărați produse locale, de la producători locali, astfel contribuiți și la îmbunătățirea economiei locale!

Local Farmers’ Market, ediția a XIII-a

Târgul Local Farmers’ Market oferă o gamă largă de produse locale şi tradiţionale, ca: produse din carne, lactate, miere, pâine de casă, gemuri, siropuri, vinuri, ţuică, legume, fructe, produse meșteșugărești.

Categorii

Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel