Eladó - Marosvásárhely - Kolozsvár

Szeretnél végre egy biztos és stabil munkahelyet ahol megbecsülnek?
Egy olyan munkát amit könnyen megtanulhatsz és jól is fizetnek.
Egy olyan munkahelyet ahol nem csak ordibálnak és igérgetnek.

Akkor csatlakozz a Petry üzletek csapatához!

Mi kiképzünk,

Megdícsérünk,

Megbecsülünk és

Meg is fizetünk!

 

Küldj egy önéletrajzot a hr@petry.ro címre

és mi 24 órán belül felhívunk.

MERT A GYAKORLATI TUDÁS A SIKER KULCSA

A gyakorlati tudást lehet leginkább hasznosítani, ezért tanitjuk az új dolgozókat a szakma rejtelmeire. Nálunk szakirányú végzettség nélkül is lehet kezdeni, mert profi képzési folyamaton mennek keresztül az emberek.

MERT TÁMOGATJUK MUNKATÁRSAINK SZAKMAI FEJLŐDÉSÉT

A munkavégzés során folyamatosan visszajelzést adunk munkatársaink teljesítményéről. Így napról-napra jobban tudják végezni munkájukat, több sikerélményben van részük, anélkül, hogy megterhelőnek éreznék a betanulást.

Vélemények:

Lassan másfél esztendeje lehetek büszke arra, hogy eladóként képviselhetem a Petry céget.

Félénken és szerényen kezdtem első munkahelyemen, de az üzletvezetők és kollégák nem hagytak elveszni egy percig sem.
Rengeteg sokat tanultam, sok pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb. Szeretem a munkám, szeretek minden nap az emberekkel társalogni. Egy fantasztikus csapattal dolgozhatok, és minden nap régi illetve új arcok elégedett mosolyától töltődöm fel. Mert az ember életében egy mosolyra biztosan egy mosoly a válasz, amely elegendő energiát ad a folytatáshoz, és ezt a Petry cégen belül mindenki megtalálja.        F.H.

Biztos és stabil munkahelyre vágytam, mérlegelvén, a PETRY cég mellett döntöttem . Hamarosan a Petry csapat tagja lettem, eladóként kezdtem. Mint kereskedő több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeztem. Hússal viszont nem dolgoztam, mészáros kollégám nagyon sokat segített, rövid időn belül büszkén szeleteltem a karajokat, és már a bárd sem jelentett problémát számomra.

Egy hónap eltelte után kineveztek üzletvezetőnek egy újonnan nyílt kis üzletünkbe, saját csapatomat már én vezethettem be a szakma rejtelmeibe, jelenleg már egy nagyobb üzletünkben dolgozom, ahová mindig jó kedvvel megyek, mert szeretem amit csinálok, és szeretek a csapattársaimmal együtt dolgozni.

Rájöttem, hogy nem annyira fontos az anyagi oldalát nézni munkaválalláskor, megadatik a lehetőség mindenki számára, hogy fejlődjön, bizonyítson, kollégának tekintenek a főnökeink, megdicsérnek, jutalmaznak .

Büszkén mondhatom, hogy olyan munkahelyem van, ami a jövőre nézve teljes biztonságot nyújt számomra.     N.I. Üzletvezető

     Mit jelent az ideális munkahely?!

Számomra egy tág fogalom, amit ha egy szóban kellene megfogalmaznom az a Petry.

Ez az a hely, ahova 20 évvel ezelőtt, mint fiatal végzős betévedtem munkát keresni. Igazából még nem is tudtam, hogy milyen pályát szeretnék választani az életben, határozatlan voltam, de most már tudom, hogy jól választottam. Ez volt életem egyik legjobb döntése.
A Petrynél kezdő eladóként nagy szeretettel, odafigyeléssel tanítottak és oktattak a kollégáim meg a főnökeim.  Termékismeret, eladási tapasztalat, emberekkel való kommunikáció- ezek mind hiányoztak pályám kezdetén, hiszen azelőtt nem dolgoztam ebben a szakmában. Pályafutásom jó példa azoknak az embereknek, akik változtatni, fejlődni szeretnének. Jó példa azoknak, akik nem hiszik, hogy kitartással sokat lehet lépni a ranglétrán.

Nagyon sokat tudtam fejlődni úgy szakmai téren, mint a magánéletben.Ennek köszönhetően egy pár év múlva üzletvezetőként dolgozhattam, már saját csapattal büszkén és magabiztosan. Most már én tanítgathattam a kollégáimat e szép szakmára, pontosságra, tiszteletre, becsületre, emberségre, ahogyan velem is tették annak idején.

Ma már üzletkoordinátorként dolgozom a Petrynél, ami azt jelenti számomra, hogy maximális odafigyeléssel, szeretettel, anyai gondviseléssel tanítok.
Nagyon jó csapatom van, szívesen dolgozok velük, minden sikerélményük az én siker élményem is, a kudarcok (mert azok is vannak) egy-egy megerősítés, egy újabb nekifutás, egy újabb kihívás a siker felé.
Nagyon jól érzem itt magam, minden reggel örömmel és szívesen indulok munkába.
Főnökeimtől maximális támogatást kapok a munkában, fontosnak és értékelve érzem magam.
Büszke vagyok, hogy itt dolgozhatok, és képviselhetem a Petry céget és úgy érzem, hogy közös erővel meg közös munkával fent tarthatjuk és tovább visszük eme ismert cég hagyományát meg hírnevét.     B.A. Üzletkoordinátor

Kapcsolat

PRIMACOM - PETRY 540191 | Marosvásárhely, Barajului utca 5 sz. 
Rendelésért (en-gros) hívja a 0735/206.255 vagy +40265/264.308
Állatfelvásárlásért hívja a 0728-98.06.88  
Órarend: H-P 06-14

Fel