Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Jambon crud-uscat, un produs unic de la Petry

Secretul unui jambon de calitate constă în aromă și gust. La prepararea jambonului am selectat cei mai buni porci crescuți cu hrană bio și care provin de la fermieri locali.

Știai că nu toate E-urile din alimente sunt dăunătoare?

Nu toate E-urile sunt realizate din substanțe chimice. Unele E-uri sunt produse din substanțe naturale, de exemplu: E412 sau guma de guar se obține din fasole. Zilnic consumăm în dieta noastră substanțe care se găsesc în E-uri, ca exemplu: roșile și carotenul, substanțele nu au fost adăugate în mod artificial ci se găsesc în mod natural.

Lanțul frigului – la Petry respectăm cele mai înalte standarde de igienă pentru a vă oferi carne proaspătă

La Petry, oferim carne și mezeluri prelucrate la cele mai înalte standarde de igienă și ținute la temperaturi scăzute ce previn alterarea acestora. De la momentul sacrificării animalului, carnea este ținută la temperaturii de 0-4 grade Celsius până la momentul când ajunge în plasa cumpărătorilor.

5 curiozități pe care nu le știai despre carnea puiului de fermă Tanyasi

Puiul de fermă Tanyasi crește în libertate, fiind îngrijit cu multă atenție și expertiză. Datorită faptului că păsările sunt crescute lent, se pot mișca liber pe pășuni cu aer proaspăt și curat, sunt hrănite doar cu furaje naturale carnea acestora este deosebit de delicioasă și sănătoasă.

Carnea de mangaliță – un deliciu inedit

Procurăm acest tip de carne exclusiv de la fermierii locali din județul Mureș care cresc porcii de mangaliță la standarde europene şi le oferă cereale și hrană bio. Proprietarii locali de mangaliță cresc această rasă în aer liber, nu forțează prin nici o metodă procesul de dezvoltare a exemplarelor şi folosesc furaje naturale, fără adaosuri sau hormoni de creștere.

Cum se prepară mititeii Petry?

Iată cum preparăm mititei cu gust tradițional din carne proaspătă, de calitate superioară

Cum se prepară crema de jumări cu ceapă?

Vă arătăm cum pregătim premiatul crema de jumeri cu ceapă. Din filmulețul de două minute și jumătate va reiese de ce este așa cremos și gustos produsul iubit de multă lume, și despre ce premiu este vorba.

Cum se prepară parizerul de mânzat?

Parizerul de mânzat de la Petry, preparat din pulpă de mânzat și slănină este un produs preparat conform rețetei tradiționale Petry Sigmund din 1879.

Așa se pregătesc platourile reci de la Petry

Vizionați filmulețul ca să aflați cum se pregătesc platourile reci de la Petry. Pentru comenzi cereți ajutorul colegilor din magazinele noastre. Să nu uitați, că în caz de urgență platourile reci se pot prepara chiar și în 60 de minute. Lista magazinelor le găsiți aici: http://petry.ro/magazine

Cum se produc crenvurștii Petry?

Dacă te uiți la acest clip, sigur vei mâncă liniștit crenvuștii Petry, 100% carne. Iată cum se fabrică, cel mai gustos crenvurșt după rețeta noastră tradițională.

Cum se prepară cârnații tradiționali de casă?

Maistrul mezelar Bíró László vă prezintă pas cu pas, cum puteți pregăti cârnații tradiționali de casă după rețeta străveche a familiei Petry.

Categorii

Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel