Cărnuri Alese

Pregătește grătare ca un Grill Master. 9 pași esențiali

Tu cât de bine stăpânești tehnicile de pregătire a diferitelor tipuri de carne la grătar? Astăzi îți prezentăm câteva idei utile care îți vor crește performanțele de grill master.

Câtă carne este indicat să consumăm săptămânal?

O dietă sănătoasă, echilibrată include consumul de carne, însă ce cantitate de carne este indicat să consumăm săptămânal?

7 întrebări utile înainte de a alege carnea

Înainte de a cumpăra orice tip de carne ar fi bună puțină “documentare” la fața locului. Măcelarul și colegii din magazin vor fi încântați să vă ajute și să vă răspundă la orice întrebare.

La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm cârnați afumați?

La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm cârnați afumați? Trebuie să îndeplinească o serie de criterii pentru a fi siguri că aceștia sunt cu adevărat buni și savuroși.

6 alimente pe care să le ai în cămară dacă ești plasat în carantină acasă sau dacă vine apocalipsa Zombi

Din când în când, cel puțin o dată pe an, vine Apocalipsa... Ideea e că indiferent când vine sau de ce, trebuie să te găsească pregătit cu cămara și frigiderul pline pentru că cel mai probabil n-o să mai poți ieși o vreme.

Cum să pregătești un grătar sănătos?

Informează-te despre modul corect de pregătire a grătarului - fă astfel încât carnea pregătită sub această formă să-și păstreze proprietățile și să fie cât mai bună și sănătoasă!

Atmosferă de restaurant la tine acasă cu preparate delicioase Petry

Adu în casa ta atmosfera de restaurant la masa de prânz sau cină. Iată câteva idei de masă ca la restaurat chiar din livingul tău.

Carnea de porc, beneficii pentru sănătate consumată moderat

Carnea de porc, consumată moderat este benefică pentru organism, susțin nutriționiștii.

Povestea feliatorului care a revoluționat meseria de măcelar

Feliatorul Berkel este un produs unic, de calitate cu o istorie lungă. Aparatul de feliat Berkel are o istorie de 120 de ani. Feliatorul Berkel înseamnă excelență în industria horeca.

Idei de rețete de slow cooking

Gătitul la temperatură joasă, timp îndelungat, permite alimentului să-și păstreze nutrienții, iar impactul asupra organismului este mai bun. Mâncarea trebuie să fie sănătoasă, echilibrată, cu valoare nutrițională, nu doar să ofere plăcere papilelor gustative.

Carnea de vită, beneficii pentru organismul uman

Consumul de carne de vită are o mulțime de beneficii, pe lângă faptul că are un gust minunat și reprezintă o alegere versatilă în bucătărie.

Carne și fructe, yin și yang în farfurie, o explozie de arome

Fructele adaugă o dulceață preparatului și acționează ca un contrast cu carnea. La urma urmei, această diferență între dulce și sărat devine din ce în ce mai populară așa că, de ce să nu o includem în felurile principale de mâncare?

3+1 gustări reci din cărnuri alese de la Petry

Preparatele din carne ce pot fi servite calde, în mod tradițional, pe o farfurie alături de o garnitură de legume, în același timp pot fi servite și rece, ca preparate de tip finger food, de la cele mai elegante ocazii până la evenimente corporate sau petreceri în familie.

Cărnurile alese de la Petry distinse cu Premiul Value&Quality Award de către statul ungar

Standardul de calitate al cărnurilor Petry a fost recunoscut de către statul ungar prin acordarea Premiului Value&Quality Award, o emblemă a excelenței.

Ce am învățat de la măcelarii Petry? 10 sfaturi de ce să mergi la măcelărie

Cel mai mare avantaj al unei măcelării bune, tradiționale, este transparența. Îți poate spune de unde provine carnea, cu ce și cum au crescut animalele

10 motive să prepari supă de oase mai des

Supa de oase este plină de nutrienți benefici atât pentru copii, cât și pentru adulți. Descoperă 10 motive să prepari supa de oase mai des:

9 sfaturi despre implicarea copilului în bucătărie

A le permite copiilor să ne ajute în bucătărie poate fi o experiență incredibil de importantă în dezvoltarea relației părinte copil și în dezvoltarea adultului din viitor.

3 idei pentru micul dejun pe care copilul îl poate prepara singur

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece ne umple de energie și ne ajută să începem o zi nouă cu forțe proaspete.

5 lucruri pe care nu le știai despre magazinele Petry

În decursul timpului, ți-am povestit multe despre noi, însă astăzi îți vom prezenta 5 lucruri pe care nu le știai despre magazinele Petry.

Cum să prepari un miel perfect de Paște - interviu cu Dr. Madaras Sándor

„O altă specialitate, pe care foarte puțină lume o cunoaște, este ciorba de miel cu pachețele umplute cu tocană din plămâni de miel. Rețeta am învățat-o de la o gospodină extraordinară din Ghindari, mătușa mea Borbély Ilona.” - interviu cu domnul Dr. Madaras Sándor, neurochirurg și autorul cărții de bucate „Despre aromele culinare”.

3 motive pentru care este bine să mănânci carne de miel

Carnea de miel este considerată o carne foarte sănătoasă pentru organism, deoarece conține un complex bogat de vitamina B, zinc și Omega 3. Aceasta este recomandată spre un consum frecvent datorită conținutului ei în nutrienţi necesari organismului.

6 rețete de bază pentru începători folosind cărnuri alese

Petry îți oferă cărnuri alese și câteva rețete ușoare pentru ca tu și familia ta să te bucuri de preparate delicioase și sănătoase.

Un ingredient sănătos și versatil de primăvară: leurda

Leurda este un ingredient sănătos și versatil de primăvară, ce poate fi integrat la numeroase preparate de sezon.

Mâncăruri de primăvară în preajma Paștelui - ce preparate nu trebuie sa lipsească și cum se prepară

Rețete simple de primăvară pe care le poți pune în practică pentru a realiza o masă bogată și gustoasă de sărbători.

Pregătiri de Paște: să ne cunoaștem cu hreanul!

Hreanul este o plantă foarte versatilă din care se pot realiza rețete speciale pentru Sfintele Sărbători de Paște.

6 sosuri ce se potrivesc de minune cu fripturi

Astăzi doamna Petri Mária ne va prezenta din secretele preparării celor mai delicioase sosuri pentru cărnurile alese prăjite.

10 trucuri pentru folosirea cărnurilor alese

Descoperă 10 trucuri pentru păstrarea, folosirea și prepararea cărnurilor alese:

Carnea de porc și prepararea acesteia

Maestrul măcelar și director abator Petry, domnul Luca György ne împărtășește astăzi din secretele alegerii și preparării cărnii de porc.

Carnea de vită și modul de preparare a acesteia

Măcelarul Timár József care este și director en gros la Petry ne va împărtăși astăzi din secretele preparării cărnii de vită și ne va prezenta câteva rețete delicioase ca inspirație pentru meniul tău săptămânal.

Cărnuri alese pentru clienții noștri – de la fermă pe masă

Carnea proaspătă și gustoasă este secretul de succes a măcelăriei Petry ce are o istorie de peste 8 generații.

Categorii

Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel