Blog

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Recente

Blog


Lanțul frigului – la Petry respectăm cele mai înalte standarde de igienă pentru a vă oferi carne proaspătă

La Petry, oferim carne și mezeluri prelucrate la cele mai înalte standarde de igienă și ținute la temperaturi scăzute ce previn alterarea acestora. De la momentul sacrificării animalului, carnea este ținută la temperaturii de 0-4 grade Celsius până la momentul când ajunge în plasa cumpărătorilor.

5 curiozități pe care nu le știai despre carnea puiului de fermă Tanyasi

Puiul de fermă Tanyasi crește în libertate, fiind îngrijit cu multă atenție și expertiză. Datorită faptului că păsările sunt crescute lent, se pot mișca liber pe pășuni cu aer proaspăt și curat, sunt hrănite doar cu furaje naturale carnea acestora este deosebit de delicioasă și sănătoasă.

Introducerea cârnii în alimentația bebelușului – medicul pediatru răspunde

Te sfătuim să alegi un comerciant de încredere, care garantează prospețimea cărnii. În magazinele Petry, de exemplu, carnea provine de la animale proaspăt sacrificate, de aceea, prospețimea și calitatea cărnii sunt superioare. Această sursă proteică deosebită poate fi introdusă în alimentația bebelușului încă de la 6 luni jumătate - 7 luni și trebuie servită cel puțin 5 zile pe săptămână, la masa de prânz, împreună cu legume fierte.

5 mâncăruri preferate gătite la ceaun

Pentru a da o aroma autentică mâncării și pentru a obține niște preparate sănătoase gătite încet, noi îți recomandăm să prepari mâncarea la ceaun. Iată câteva feluri de mâncare pe care le poți prepara la ceaun pentru a-ți surprinde familia.

Fel