Blog

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


3 rețete inedite din cârnați proaspeți

Învață să iți prepari singur o mâncare savuroasă prin 3 rețete inedite din cârnați proaspeți Petry, care îți vor transforma masa într-o adevărată experiență culinară.

Beneficiile consumului de slănină

Când vine vorba de acizii graşi, slănina aduce mai degrabă spre uleiul de măsline şi somon. Deoarece grăsimile mono şi poli saturate depăşesc cu mult grăsimile saturate. Prin urmare este o sursă sigura de grăsime sănătoasă.

Petry a câștigat o cupă și o medalie de aur la Slană Fest Cluj

Petry a reuşit să se situeze, şi în acest an, în topul celor concurenților, cu o medalie de aur şi o cupă. Interviu cu Szilágyi-Palkó Gábor, area manager Petry Cluj.

5 rețete de mâncăruri sănătoase cu buget redus

Pentru a evita cheltuieli în plus, alege să îți faci cumpărăturile la magazinele care oferă produse locale și de sezon. Iată cât de ușor este de fapt să prepari mâncare sănătoasă la tine acasă, noi îți oferim 5 exemple de rețete sănătoase și gustoase cu buget redus.

Fel