Blog

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Recente

Blog


De ce nu e bine să mâncăm orice tip de mezeluri și alimente în concediu?

În timpul concediului există o serie de mezeluri și alimente pe care ar trebui să le eviți pentru a nu face o vizită neplăcută la urgențe.

Ce mâncare să luăm cu noi în vacanță?

Micile gustări în drum spre vacanță sau la o ieșire la un picnic sunt ideale. Produsele din carne uscată sunt sănătoase, consistente și pot rezista temperaturilor ridicate chiar dacă nu iei cu tine o ladă frigorifică.

Știai că nu toate E-urile din alimente sunt dăunătoare?

Nu toate E-urile sunt realizate din substanțe chimice. Unele E-uri sunt produse din substanțe naturale, de exemplu: E412 sau guma de guar se obține din fasole. Zilnic consumăm în dieta noastră substanțe care se găsesc în E-uri, ca exemplu: roșile și carotenul, substanțele nu au fost adăugate în mod artificial ci se găsesc în mod natural.

Fel