Blog

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Recente

Blog


O carieră roditoare - o inițiativă a grupului Petry

Inițiativa „O carieră roditoare” îi ajută pe tineri să își clădească o carieră pas cu pas și îi sprijină să își modeleze viitorul. Acest program încurajează și creează valori pentru echipa Petry, dar și pentru cei care vor să se alăture grupului nostru pe viitor.

Povestea secretă a condimentelor: Paprika

Știai că în magazinele Petry poți cumpăra mirodenii de cea mai bună calitate? Echipa Petry te poate ajuta cu informații și sfaturi despre mirodeniile pe care le oferă clienților.

Povestea neștiută a condimentelor: Piperul

Știai că în magazinele Petry poți cumpăra piper și alte mirodenii de calitate superioară? Cere ajutorul colegilor noștri din magazine, iar ei îți vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a alege condimentele cele mai gustoase, care completează în mod perfect produsele noastre din carne.

De ce este unică bucătăria tradițională ardelenească?

Transilvania este o zonă frumoasă încărcată cu multe obiceiuri și tradiții vechi. Mâncărurile tradiționale au atras turiști din întreaga lume și i-au impresionat cu gustul desăvârșit al preparatelor ce sunt realizate din produse naturale crescute cu atenție.

Fel