Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


Idei utile pentru platouri reci gustoase și plăcute vizual

Platourile reci pot fi preparate deopotrivă simple sau complexe, în funcție de preferințe și de priceperea celor ce le pregătesc. Iată câteva idei utile care te pot ajuta în prepararea unor platouri reci gustoase:

Pregătește grătare ca un Grill Master. 9 pași esențiali

Tu cât de bine stăpânești tehnicile de pregătire a diferitelor tipuri de carne la grătar? Astăzi îți prezentăm câteva idei utile care îți vor crește performanțele de grill master.

Atmosferă de restaurant la tine acasă cu preparate delicioase Petry

Adu în casa ta atmosfera de restaurant la masa de prânz sau cină. Iată câteva idei de masă ca la restaurat chiar din livingul tău.

Cum să pregătești un grătar sănătos?

Informează-te despre modul corect de pregătire a grătarului - fă astfel încât carnea pregătită sub această formă să-și păstreze proprietățile și să fie cât mai bună și sănătoasă!

Fel