Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


Rețetă Petry: Cum să prepari cei mai buni mititei de casă

Mititei sunt alegerea de top a românilor pentru ieșirile la iarbă verde sau pentru un grătar de duminică - iată cum le poți pregăti singură pe baza unei rețete simple:

10 motive să prepari supă de oase mai des

Supa de oase este plină de nutrienți benefici atât pentru copii, cât și pentru adulți. Descoperă 10 motive să prepari supa de oase mai des:

9 sfaturi despre implicarea copilului în bucătărie

A le permite copiilor să ne ajute în bucătărie poate fi o experiență incredibil de importantă în dezvoltarea relației părinte copil și în dezvoltarea adultului din viitor.

3 idei pentru micul dejun pe care copilul îl poate prepara singur

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece ne umple de energie și ne ajută să începem o zi nouă cu forțe proaspete.

Fel